мост, реконструкцияНа Львівщині відновили роботи з реконструкції мостового переходу на міжнародній автодорозі. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

На території Львівської області дорожники відновили роботи з реконструкції мостового переходу через річку Дністер на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка у с. Заліски Жидачівського району.

Реконструкцію зазначеного моста розпочали у 2018 році. На сьогодні  виконані роботи з  влаштування опор, буріння набивних палів на опори та їх бетонування, а також монтажу каркасів.

Підрядна організація відновила роботи з влаштування прогонових будов на об’єкті.

Довжина перебудованого моста становитиме 181,05 м, ширина проїзної частини 7,5м (по одній смузі руху для автотранспорту у кожному напрямку).

af53449c67c52b601c470939356fafb2.jpg


На Львовщине возобновили работы по реконструкции мостового перехода на международной автодороге. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

На территории Львовской области дорожники возобновили работы по реконструкции мостового перехода через реку Днестр на автомобильной дороге общего пользования государственного значения М-12 Стрый - Тернополь - Кропивницкий - Знаменка в с. Залески Жидачевского района.

Реконструкцию указанного моста начали в 2018 году. На сегодня выполнены работы по устройству опор, бурение набивных свай на опоры и их бетонирования, а также монтажа каркасов.

Подрядная организация возобновила работы по устройству пролетных строений на объекте.

Длина перестроенного моста составит 181,05 м, ширина проезжей части 7,5 м (по одной полосе движения для автотранспорта в каждом направлении).