суд, прокуратура, депутат, земля
У львівських депутатів відсудили землю.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

За результатами розгляду трьох позовів Червоноградської місцевої прокуратури суд ухвалив повернути в комунальну власність три земельні ділянки, загальною площею 0,3587 га в Жовківському районі.

Встановлено, що земельні ділянки виділили депутатам органів місцевого самоврядування, які притягнуті до адміністративної відповідальності за вчинення корупційних дій при передачі землі їм у власність.

В порушення вимог чинного антикорупційного законодавства вони не повідомили про наявність у них реального конфлікту інтересів при виконанні повноважень і проголосували під час сесії про передачу собі цих земельних ділянок.


У львовских депутатов отсудили землю.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

По результатам рассмотрения трех исков Червоноградской местной прокуратуры суд постановил вернуть в коммунальную собственность три земельных участка, общей площадью 0,3587 га в Жовковском районе.

Установлено, что земельные участки выделили депутатам органов местного самоуправления, которые привлечены к административной ответственности за совершение коррупционных действий при передаче земли им в собственность.

В нарушение требований действующего антикоррупционного законодательства они не сообщили о наличии у них реального конфликта интересов при исполнении полномочий и проголосовали во время сессии о передаче себе этих земельных участков.