Львовводоканал, несчастный случайКомісія Головного управління держпраці у Львівській області розслідує нещасний випадок у "Львівводоканалі". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові під час роботи на території ЛКП “Львівводоканал” раптово помер чоловік 1966 року народження.

Як розповів у спільноті “Варта-1” син загиблого Тарас Шевченко, померлого звати Іван Сіданич. Він 25 років працював водієм трактора на КП. У день трагедії чоловіка під дощем та посеред калюж змусили ремонтувати трактор, хоч це і не входить у його обов’язки. Через це у чоловіка просто на робочому місці стався розрив аорти. Він помер. 

Син працівника ЛКП “Львівводоканал” стверджує, що ні керівництво комунального підприємства, ні профспілка не допомогли родині матеріально. Усі просто відвернулись.

У ЛМКП "Львівводоканал" повідомили, що для розслідування нещасного випадку, який трапився із трактористом Іваном Сіданичем, створено комісію за участю Головного управління держпраці у Львівській області.

"Ми виконали усі вимоги трудового законодавства з розслідування цього випадку і з’ясування причин смерті на робочому місці. Відтак справу передано експертам і висновки розслідування будуть обов'язково оприлюднені. Водночас колектив підприємства висловлює щирі почуття скорботи рідним та близьким Івана Сіданича з приводу непоправної втрати. Зі свого боку профспілковий комітет та керівник підприємства особисто зустрічалися із сином померлого і гарантували допомогу родині", — запевняє голова профспілкового комітету Володимир Стадник.

У "Львівводоканалі" додають, на підприємстві суворо дбають про дотримання вимог техніки безпеки і охорони праці, а працівники виконують ті обов'язки, які прописані у посадових інструкціях.

ee41812595de44accc69a8c66bd13b9e.md.jpg a5930da735af54d11158ad65bbc2067f.md.jpg cfdc23f3b8ef1688a6c3cb0a2dbd1e21.md.jpg 2d1d8e34c0e9967eb79c57d81e779cbe.md.jpg


Комиссия Главного управления Гоструда во Львовской области расследует несчастный случай в "Львовводоканале". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Во Львове во время работы на территории ЛКП "Львовводоканал" внезапно умер мужчина 1966 года.

Как рассказал в сообществе "Варта-1" сын погибшего Тарас Шевченко, умершего зовут Иван Сиданич. Он 25 лет работал водителем трактора на КП. В день трагедии мужа под дождем и среди луж заставили ремонтировать трактор, хоть это и не входит в его обязанности. Из-за этого у мужчины прямо на рабочем месте произошел разрыв аорты. Он умер. 

Сын работника ЛКП "Львовводоканал" утверждает, что ни руководство коммунального предприятия, ни профсоюз не помогли семье материально. Все просто отвернулись.

В ЛГКП "Львовводоканал" сообщили, что для расследования несчастного случая, который произошел с трактористом Иваном Сиданичем, создана комиссия при участии Главного управления Гоструда во Львовской области.

"Мы выполнили все требования трудового законодательства по расследованию этого случая и выяснения причин смерти на рабочем месте. Поэтому дело передано экспертам и выводы расследования будут обязательно обнародованы. Вместе с тем коллектив предприятия выражает искренние чувства скорби родным и близким Ивана Сиданича по поводу невосполнимой утраты . со своей стороны профсоюзный комитет и руководитель предприятия лично встречались с сыном умершего и гарантировали помощь семье ", - уверяет председатель профсоюзного комитета Владимир Стадник.

В "Львовводоканале" добавляют, на предприятии строго заботятся о соблюдении требований техники безопасности и охраны труда, а работники выполняют те обязанности, которые прописаны в должностных инструкциях.