улица, движение, петицияОбмежити рух транспорту після 22 години та встановити "лежачого поліцейського" по вул. Коновальця просять у петиції, що зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій

"Основною причиною для такого клопотання є високий рівень шуму від їзди автівок, який порушує тишу та спокій мешканців під час сну та відпочинку. До того ж, водії часто перевищують максимально дозволену швидкість, чим становлять підвищену небезпеку для інших учасників дорожнього руху. Тому також вважаємо за необхідне встановити пристрій примусового зниження швидкості ("лежачий поліцейський") по вул. Євгена Коновальця", - йдеться у петиції, в якій аж 8 авторів.


Ограничить движение транспорта после 22 часов и установить "лежачего полицейского" по ул. Коновальца просят в петиции, которая зарегистрирована в Единой системе местных петиций. 

"Основной причиной для такого ходатайства является высокий уровень шума от езды автомобилей, который нарушает тишину и покой жителей во время сна и отдыха. К тому же, водители часто превышают максимально допустимую скорость, чем представляют повышенную опасность для других участников дорожного движения. Поэтому также считаем необходимым установить устройство принудительного снижения скорости ("лежачий полицейский") по ул. Евгения Коновальца", - говорится в петиции, у которой аж 8 авторов.