пожар, грузовикУ Кам'янко-Бузькому районі вогнеборці ліквідовували пожежу у вантажівці. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

13 листопада о 20:59 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в сел. Запитів на вул. Київська, Кам'янко-Бузького району. Пожежа виникла в у вантажному 12-ти тонному автомобілі VOLVO.

Пожежу вдалось локалізувати о 21:17 та ліквідувати о 21:20. Вогнем знищено салон автомобіля. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються.


В Каменка-Бугском районе пожарные ликвидировали пожар в грузовике. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

13 ноября в 20:59 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в пос. Запытов на ул. Киевская, Каменка-Бугского района. Пожар возник в в грузовом 12-ти тонном автомобиле VOLVO.

Пожар удалось локализовать в 21:17 и ликвидировать в 21:20. Огнем уничтожен салон автомобиля. В результате пожара никто не пострадал.

К ликвидации пожара привлекли 8 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия и причина пожара устанавливаются.