полицейский, ДТП, трамвайная остановка, девушкаУ Львові судитимуть поліцейського, який на смерть збив дівчину на трамвайній зупинці. 25-річний поліцейський Олег Лещишин втік з місця трагедії, кинувши свій автомобіль. Про це повідомляє ZAXID.NET. 

Правоохоронці закінчили досудове розслідування резонансної ДТП на площі Івана Франка, винуватцем якої є 25-річний львівський поліцейський Олег Лещишин. Як повідомила речниця генпрокурора Лариса Сарган 7 червня, справу передали до суду.

Наприкінці грудня 2018 року водій BMW 320 на іноземній реєстрації в'їхав у трамвайну зупинку на площі Івана Франка та збив 25-річну мешканку Жидачівського району, яка від отриманих травм загинула. Водій втік з місця ДТП, залишивши авто за кілька сотень метрів від зупинки.

Наступного дня на сайті Нацполіції Львівщини повідомили про затримання винуватця ДТП. За даними ZAXID.NET ним є 25-річний працівник поліції Олег Лещишин.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання - від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Во Львове будут судить полицейского, насмерть сбил девушку на трамвайной остановке. 25-летний полицейский Олег Лещишин скрылся с места трагедии, бросив свой автомобиль. Об этом сообщает ZAXID.NET

Правоохранители закончили досудебное расследование резонансного ДТП на площади Ивана Франко, виновником которой является 25-летний львовский полицейский Олег Лещишин. Как сообщила пресс-секретарь генпрокурора Лариса Сарган 7 июня, дело передали в суд.

В конце декабря 2018 водитель BMW 320 на иностранном регистрации въехал в трамвайную остановку на площади Ивана Франко и сбил 25-летнюю жительницу Жидачевского района, которая от полученных травм погибла. Водитель скрылся с места ДТП, оставив авто за несколько сотен метров от остановки.

На следующий день на сайте Нацполиции Львовщины сообщили о задержании виновника ДТП. По данным ZAXID.NET им является 25-летний работник полиции Олег Лещишин.

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от трех до восьми лет лишения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.