суд, Дрогобыч, избил, Дрогобычское лесное хозяйствоНа Львівщині судитимуть хулігана, який побив металевим прутом службовця ДП "Дрогобицьке лісове господарства". Нападник досі не зізнався, що стало причиною такого вчинку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 34-річного мешканця Борислава, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство).

Інцидент стався цьогоріч 2 березня в Дрогобичі. Двоє чоловіків (особа одного з яких слідством не встановлена) на очах у перехожих побили металевою арматурою 43-річного мешканця Дрогобицького району. Сам потерпілий переконаний, що це пов’язано із його професійною і громадською діяльністю, адже він перебуває на посаді службовця державного підприємства "Дрогобицьке лісове господарство".

Зазначимо, що нападник досі не зізнався, що стало причиною такого вчинку. На даний час обвинувальний акт скеровано у Дрогобицький міськрайонний суд. За вчинене зловмиснику загрожує від 3 до 7 позбавлення волі. Стосовно іншого фігуранта матеріали досудового розслідування виокремлені у інше провадження. Досудове розслідування триває.


На Львовщине будут судить хулигана, избившего металлическим прутом служащего ГП "Дрогобычское лесное хозяйства". Нападающий до сих пор не признался, что стало причиной такого поступка. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

По процессуальным руководством Дрогобычской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении 34-летнего жителя Борислава, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.4 ст.296 УК Украины (хулиганство).

Инцидент произошел в этом году 2 марта в Дрогобыче. Двое мужчин (личность одного из которых следствием не установлена) на глазах у прохожих избили металлической арматурой 43-летнего жителя Дрогобычского района. Сам пострадавший убежден, что это связано с его профессиональной и общественной деятельностью, ведь он занимает должность служащего государственного предприятия "Дрогобычское лесное хозяйство".

Отметим, что нападающий до сих пор не признался, что стало причиной такого поступка. В настоящее время обвинительный акт направлен в Дрогобычский горрайонный суд. За совершенное злоумышленнику грозит от 3 до 7 лишения свободы. Относительно другого фигуранта материалы досудебного расследования выделены в другое производство. Досудебное расследование продолжается.