пожар, ожоги, обгорелНа пожежі в Пустомитівському районі на 85% обгорів 49-річний чоловік. У важкому стані він госпіталізований у Львівську комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

Пожежа виникла 13 червня о 16:15. в c. Муроване Пустомитівського району, в цегляному житловому будинку, критому черепицею, розміром 12×10 м. На момент прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу до місця події, всі кімнати житлового будинку були охоплені вогнем. Син власниці житлового будинку перебував на вулиці під вікнами житлового будинку з ознаками опіків тіла. Рятувальники передали потерпілого медикам та оперативно приступили до проведення робіт з ліквідації пожежі. О 16:42 пожежу вдалось локалізувати, та о 16:48 повністю ліквідувати.

Внаслідок пожежі потерпілий, чоловік 1969 року народження, (син власниці будинку) отримав опіки ІІІ ступеня важкості (85 % тіла) та у важкому стані госпіталізований у Львівську комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 40 кв.м., 3 металопластикових вікна, дерев’яні двері та стіна на площі 4 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили  17 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.


На пожаре в Пустомытовском районе на 85% обгорел 49-летний мужчина. В тяжелом состоянии он госпитализирован во Львовскую коммунальную 8-м городскую клиническую больницу. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

Пожар возник 13 июня в 16:15. в c. Каменное Пустомытовского района, в кирпичном жилом доме, крытом черепицей, размером 12 × 10 м. На момент прибытия первого пожарно-спасательного подразделения к месту происшествия, все комнаты жилого дома были охвачены огнем. Сын владелицы жилого дома находился на улице под окнами жилого дома с ожогами тела. Спасатели передали пострадавшего медикам и оперативно приступили к проведению работ по ликвидации пожара. В 16:42 пожар удалось локализовать, и в 16:48 полностью ликвидировать.

В результате пожара пострадавший, мужчина 1969 года рождения, (сын хозяйки дома) получил ожоги III степени тяжести (85% тела) и в тяжелом состоянии госпитализирован во Львовскую коммунальную 8-м городскую клиническую больницу. Огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 40 кв.м., 3 металлопластиковых окна, деревянные двери и стена на площади 4 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 17 человек личного состава и 3 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.