Привокзальный рынок, торговля, второй этажЗ понеділка у Привокзальному ринку планують відкрити додаткові облаштовані місця для селян-торговців. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

Місце, призначене для цього на другому поверсі, передбачає наявну електроенергію, водопостачання та засклені вікна.

За словами посадовців адміністрації, разом із другим поверхом ринок налічує понад 100 місць продажу для селян-торговців. Це, зокрема, овочева частина, внутрішній дворик та другий поверх, над котрим ще проводяться ремонтні роботи. Проте, як повідомляють в адміністрації, місць на всіх охочих все одно не вистачає.

Найчастіше на ринку продають товари мешканці Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Волинської та Закарпатської областей. Як інформацією адміністрації, плата за місце залежатиме від обсягу товару продавців.


С понедельника на Привокзальном рынке планируют открыть дополнительные оборудованные места для крестьян-торговцев. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета

К месту, предназначенному для этого на втором этаже, подведена электроэнергия, водоснабжение, там застеклили окна.

По словам чиновников, вместе со вторым этажом рынок насчитывает более 100 мест продажи для крестьян-торговцев. Это, в частности, овощная часть, внутренний дворик и второй этаж, над которым еще проводятся ремонтные работы. Однако, как сообщают в администрации, мест на всех желающих все равно не хватает.

Чаще всего на рынке продают товары жители Львовской, Тернопольской, Ивано-Франковской, Волынской и Закарпатской областей. Как информацией администрации, плата за место будет зависеть от объема товара продавцов.