перепаковать мусор, большие мешки, акция, Михаил КатрукЛьвів’ян закликають допомогти перепакувати сміття у великі мішки, аби прибрати місто. Про це повідомляє "Форпост"

Один з ініціаторів акції активіст ГО "Завтра" Михайло Катрук вважає, що таким чином можна покращити ситуацію з не вивезенням сміття у місті.

"Мені, як мешканцю Львова, гірко та прикро за проблеми зі сміттям. І хто б не був в цьому винен – саме ми – мешканці – страждаємо від цього найбільше. А давайте спробуємо це трішки виправити? Звісно ми не побудуємо ні завод, ні сортувальну лінію. Але витративши годину свого часу, ми зможемо не тільки хоча б на декілька днів значно покращити ситуацію, а ще й провести час разом, роблячи суспільно-корисну справу. Тому я оголошую акцію – всім, хто захоче трішки прибрати свій район перепакувавши сміття у великі мішки, – отримає від мене бонус: 1. сміттєві мішки 2. резинові рукавиці для роботи 3. по можливості, допомогу мою особисту або ж інших активістів. Все що вам потрібно – організуватися зі сусідами на місцях. Спробуємо зробити Львів чистішим?, – написав він на своїй сторінці у ФБ.


Львовян призывают помочь перепаковать мусор в большие мешки, чтобы очистить город. Об этом сообщает "Форпост"

Один из инициаторов акции активист ОО "Завтра" Михаил Катрук считает, что таким образом можно улучшить ситуацию с не вывозом мусора в городе.

"Мне, как жителю Львова, горько и обидно за проблемы с мусором. И кто бы ни был в этом виноват - именно мы - жители - страдаем от этого больше всего. А давайте попробуем это немного исправить? Конечно, мы не построим ни завод, ни сортировочную линию. Но потратив час своего времени, мы сможем не только хотя бы на несколько дней значительно улучшить ситуацию, но и провести время вместе, делая общественно-полезное дело. Поэтому я объявляю акцию - всем, кто захочет немного убрать свой район, перепаковав мусор в большие мешки, - получит от меня бонус: 1. мусорные мешки 2. резиновые перчатки для работы 3. по возможности, помощь мою личную или других активистов. Все что вам нужно - организоваться с соседями на местах. Попробуем сделать Львов чище?, - написал он на своей странице в ФБ.