производство, Турковский районУпродовж 2016-2018 років на Турківщині відкрили низку нових виробничих потужностей. Про це під час звіту розповів голова Турківської районної державної адміністрації Олександр Лабецький, повідомляє "Турка – перлина Карпат". 

Серед нових виробничих потужностей – Явірський цех ДП "Турківське лісове господарство" з виробництва пиломатеріалів потужністю 24 м куб в добу, завод з виробництва асфальтобетонної суміші для будівництва доріг Львівського облавтодору в с. Явор та молокопереробний цех ПП "Еко-Газда" в с.Н.Гусне потужністю переробки 5 тонн молока в зміну.

Окрім цього, торік ТзОВ "Юсенко надра" розпочало геологорозвідувальні роботи нафтогазових родовищ в с. Хащів.


В течение 2016-2018 годов на Турковщине открыли ряд новых производственных мощностей. Об этом во время отчета рассказал председатель Турковской районной государственной администрации Александр Лабецкий, сообщает "Турка - жемчужина Карпат". 

Среди новых производственных мощностей - Яворский цех ГП "Турковское лесное хозяйство" по производству пиломатериалов мощностью 24 м куб в сутки, завод по производству асфальтобетонной смеси для строительства дорог Львовского облавтодора в с. Явор и молокоперерабатывающий цех ЧП "Эко-Хозяин" в с.Н.Гусне мощностью переработки 5 тонн молока в смену.

Кроме этого, в прошлом году ООО "Юсенко недра" начало геологоразведочные работы нефтегазовых месторождений в с. Хащев.