суицид, школьник, синий китНа Львівщині врятувати 13-річного хлопця, який намагався скоїти суїцид, допомогла його подруга. Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

Як розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа, в Дрогобицький відділ поліції 13 березня близько 12.00 надійшло повідомлення про те, що в місті Стебник школяр піднявся на дах дев’ятиповерхового будинку і намагається скоїти самогубство.

На місце події виїхали працівники поліції, психолог, а також представники інших служб. Правоохоронці встановили, що покінчити життя самогубством намагається 13-річний мешканець міста Стебник, який навчається у восьмому класі однієї з місцевих шкіл.

“Хлопець поводився агресивно, нікого до себе не підпускав. Нам допомогла дівчинка, яка приятелювала з хлопцем. Вона піднялася до нього на дах і після тривалого спілкувалася врешті переконала його відійти від краю будинку, після чого правоохоронцям спільно з рятувальниками вдалося зняти його з даху”, – розповів Валерій Середа.

Хлопець неушкоджений, перебуває під наглядом лікарів, з ним працюють психологи. Наразі правоохоронці встановлюють, що стало причиною вчинку школяра, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львовской области спасти 13-летнего школьника, который пытался совершить суицид, помогла его подруга. Об этом сообщила пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

Как рассказал начальник Главного управления Национальной полиции во Львовской области Валерий Середа, в Дрогобычский отдел полиции 13 марта около 12.00 поступило сообщение о том, что в городе Стебник школьник поднялся на крышу девятиэтажного дома и пытается совершить самоубийство.

На место происшествия выехали сотрудники полиции, психолог, а также представители других служб. Правоохранители установили, что покончить жизнь самоубийством пытается 13-летний житель города Стебник, который учится в восьмом классе одной из местных школ.

"Парень вел себя агрессивно, никого к себе не подпускал. Нам помогла девочка, которая дружила с парнем. Она поднялась к нему на крышу и после длительного общения убедила его отойти от края дома, после чего правоохранителям совместно со спасателями удалось снять его с крыши ", - рассказал Валерий Середа.

Парень невредим, находится под наблюдением врачей, с ним работают психологи. Сейчас правоохранители устанавливают, что стало причиной поступка школьника, решается вопрос об открытии уголовного производства.