Доки, контрабанда, граница, судОдіозного організатора на прізвисько Докі так званого "приватного кордону" на Закарпатті Шевченківський райсуд Львова взяв під варту на 2 місяці з альтернативою застави в розмірі 30 мільйонів гривень. Про це повідомив воєнний прокурор сил АТО Олег Сенюк на своїй сторінці у Facebook

Одіозного організатора на прізвисько Докі так званого "приватного кордону" на Закарпатті вздовж лінії держкордону, куди за межі України тривалий час переправляли контрабанду, Шевченківський райсуд Львова взяв під варту на 2 місяці. Йому визначено альтернативу застави в розмірі 30 мільйонів гривень.

Вказаний чоловік підозрюється в організації заволодіння у групі із службовими особами Держземагентства в Закарпатській області через підставних осіб землями прикордонної смуги площею понад 130 га. Йому повідомили про підозру – за ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 364 КК України.

За цим фактом досудове розслідування ще триває. Встановлюється причетність інших осіб до скоєння цих та інших злочинів. За словами Олега Сенюка, проведено орієнтовно 30 експертиз та допитано понад 100 осіб.


Одиозного организатора по кличке Доки так называемой "частной границы" на Закарпатье Шевченковский райсуд Львова взял под стражу на 2 месяца с альтернативой залога в размере 30 млн гривен. Об этом сообщил военный прокурор сил АТО Олег Сенюк на своей странице в Facebook

Одиозного организатора по кличке Доки так называемого "частного границы" на Закарпатье вдоль линии госграницы, куда за пределы Украины длительное время переправляли контрабанду, Шевченковский райсуд Львова под стражу на 2 месяца.

Указанный человек подозревается в организации завладения в группе с должностными лицами Госземагентства в Закарпатской области через подставных лиц землями пограничной полосы площадью более 130 га. Ему сообщили о подозрении - по ч. 3 ст. 27 ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 364 УК Украины.

По данному факту досудебное расследование продолжается. Устанавливается причастность других лиц к совершению этих и других преступлений. По словам Олега Сенюка, проведено ориентировочно 30 экспертиз и допрошено более 100 человек