Младенец, мать, детиУ Львові патрульні тричі за ніч виїжджали заспокоювати п'яну жінку.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції.

Нетвереза ​​жінка викликала поліцію, тому що не могла потрапити додому. Як з'ясувалося, вона кинула чотирьох дітей на чоловіка і пішла випивати. Уже в квартирі, тримаючи на руках чотиримісячну дитину, жінка намагалася побитися з чоловіком і патрульними.
Під час сварки немовля випало з рук матері. На щастя, інспекторам вдалося зловити дівчинку.

"Через неадекватну поведінку матері на місце викликали бригаду медиків з психіатричної лікарні. У присутності лікарів мати кинула дитину поліцейським, які знову її врятували від падіння", - йдеться в повідомленні поліції.

Медики госпіталізували жінку. Крім того, співробітники "швидкої" оглянули дітей. З ними все добре, вони залишилися з батьком.


Во Львове патрульные трижды за ночь выезжали успокаивать пьяную женщину.

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции.

Нетрезвая женщина вызвала полицию, потому что не могла попасть домой. Как выяснилось, она бросила четырех детей на мужа и ушла выпивать. Уже в квартире, держа на руках четырехмесячного ребенка, женщина пыталась подраться с мужем и патрульными.

Во время ссоры младенец выпал из рук матери. К счастью, инспекторам удалось поймать девочку.

"Из-за неадекватного поведения матери на место вызвали бригаду медиков из психиатрической больницы. В присутствии врачей мать бросила ребенка полицейским, которые снова ее спасли от падения", - говорится в сообщении полиции.

Медики госпитализировали женщину. Кроме того, сотрудники "скорой" осмотрели детей. С ними все в порядке, они остались с отцом.