прокуратура, ТРЦ, судПрокуратура зупинила будівництво торгово-розважального комплексу в центрі Львова.

Про це повідомили у прокуратурі Львівської області.

Завдяки вжитим заходам вдалося уникнути скасування припису винесеного ще в 2013 році, яким зупинено незаконне будівництво ТОВ "Кіносвіт" торговельно-розважального центру за адресою проспект Шевченка, 3 – площа Галицька, 15 у м. Львові.

У 2015 році прокуратурою області в інтересах держави здійснено вступ у розгляд Львівським апеляційним адміністративним судом справи за позовом про скасування вищевказаного припису про зупинення виконання будівельних робіт.

Вищевказане рішення набрало законної сили, з моменту його оголошення.


ППрокуратура остановила строительство торгово-развлекательного комплекса в центре Львова.

Благодаря принятым мерам удалось избежать отмены предписания, вынесенного еще в 2013 году, которое остановило незаконное строительство ООО "Киномир" торгово-развлекательного центра по адресу проспект Шевченко, 3 - площадь Галицкая, 15.

В 2015 году прокуратурой области в интересах государства осуществлено вступление в рассмотрение Львовским апелляционным административным судом дела по иску об отмене вышеуказанного предписания о приостановлении исполнения строительных работ. Вышеуказанное решение вступило в законную силу с момента его объявления.