Сьогодні, 13 листопада, на засіданні виконавчого комітету було прийнято 13 рішень у сфері містобудування. Також розгляд одного питання було перенесено.

Зокрема, члени виконкому підтримали рішення:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів на вул. І. Миколайчука, 9 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Лем Стейшн» частини нежитлової будівлі під літерою «А-1» (ремонтний цех, майстерні служби колії) та реконструкцію з переоснащенням будівлі під літерою «Б-1» (прохідна) для реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору» на вул. Д. Вітовського, 57 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію КЗ ЛОР «Львівське обласне бюро судово-медичної експертизи» будинку під літерою «А-2» з добудовою на вул. Пекарській, 61 у м. Львові.
  • Про скасування наказу директора департаменту містобудування від 16.07.2014 № 219.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію гр. Кірсановою О. М. будівлі складу (літера Ж-1) через прибудову на вул. Конюшинній, 23 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Мет-інжиніринг» існуючих нежитлових будівель за рахунок добудови складу на вул. Данила Апостола, 16 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реставрацію гр. Пуценко Л. І. квартири № 1-Ц з відновленням дверного прорізу та пристосуванням під магазин промислових товарів у житловому будинку № 5 на вул. Пекарській у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ПрАТ «Мульті Весте Україна З» за рахунок надбудови торгово-розважального центру «Форум Львів» на вул. Під Дубом, 7-Б у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію гр. Ключко Л. І. багатоквартирного житлового будинку з розширенням за рахунок влаштування житлових приміщень у просторі горища та у підвальному поверсі і пристосування під індивідуальний житловий будинок на вул. Генерала М. Тарнавського, 97 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ ТВК «Стратегія» складських приміщень на вул. Угорській, 22 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Сихів-Сервіс» готелю «Соната» з розширенням за рахунок добудови вхідної групи, додаткових готельних номерів та ресторану з оглядовим майданчиком на вул. Морозній, 14 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Стрім-Львів» багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Очеретяній, 25, 25-А, 27, 29 зі знесенням існуючих будівель у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Компанія Ріел-Естейт Груп» існуючої будівлі за рахунок добудови приміщень громадського призначення та дахової котельні на вул. Володимира Великого, 18 у м. Львові.

Також перенесли розгляд питання «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 26.07.2019 № 708».