патрульные, нож, парни, преступлениеСвітили ліхтариками у вікна, а в сумках мали саморобні ножі – командирський екіпаж запобіг ймовірному злочину, повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Близько 2-ї години ночі екіпаж у складі командира 3-го батальйону Юрія Камара та поліцейського Ігоря Кінзерського, помітив на вулиці Промисловій двох осіб, які світили ліхтариками у вікна і заглядали у них.

Патрульні негайно підійшли до них і встановили, що це двоє львів’ян віком 18 та 19 років. Пояснити свої дії вони не могли. Хлопці поводилися підозріло і нервувалися. При поверхневій перевірці в одного виявили предмет, схожий на саморобний ніж з довжиною леза приблизно 15 сантиметрів. Він пояснив, що виробив його самостійно для власного користування. У другого хлопця теж був схожий предмет, але з довжиною леза приблизно 45 сантиметрів. Пояснення ті самі – виготовив для себе.

Експерти вилучили в присутності свідків дані предмети. Далі спілкування чоловіків продовжилося зі слідчими Шевченківського відділу поліції.

87055ecbfe2d7b1388bf0811d7fb5f43.jpg


Светили фонариками в окна, а в сумках были самодельные ножи - командирский экипаж предотвратил вероятное преступление, сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Около 2 часов ночи экипаж в составе командира 3-го батальона Юрия Камара и полицейского Игоря Кинзерского, заметил на улице Промышленной двух человек, которые светили фонариками в окна и заглядывали в них.

Патрульные немедленно подошли к ним и установили, что это двое львовян в возрасте 18 и 19 лет. Объяснить свои действия они не могли. Ребята вели себя подозрительно и нервничали. При поверхностной проверке у одного обнаружили предмет, похожий на самодельный нож с длиной лезвия около 15 сантиметров. Он пояснил, что сделал его самостоятельно для собственного пользования. У второго парня тоже был похожий предмет, но с длиной лезвия около 45 сантиметров. Объяснения те же - изготовил для себя.

Эксперты изъяли в присутствии свидетелей данные предметы. Далее общения мужчин продолжилось со следователями Шевченковского отдела полиции.