школа, тревожная кнопка, видеокамерыУ зв'язку з непоодинокими випадками пограбування шкіл місто встановлюватиме в навчальних закладах Львова камери відеоспостереження та тривожну кнопку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у міському управлінні освіти, 11 листопада, втретє за останній період було пограбування у школі "Дивосвіт", що на вул. Трильовського, 24. З класу викрадено проектор і ноутбук. На місце викликано поліцію. У зв`язку з подібними випадками в інших навчальних закладах, управління освіти Львівської міської ради реалізовує проект з оснащення навчальних закладів камерами відеоспостереження та охоронними кнопками. До кінця року така система має бути встановлена у 15 навчальних закладах.

"Вчора втретє за останній час відбулось пограбування у школі "Дивосвіт". Вкрали обладнання з одного і того ж кабінету. Викрадено ноутбук і проектор. Працівники школи одразу ж викликали на місце події поліцію. Клас, в якому здійснено пограбування, знаходиться з тильної сторони", - розповіла Зоряна Довганик, начальник управління освіти Львівської міської ради.

Також Зоряна Довганик розповіла, що зараз місто спільно з інвесторами реалізовує проект з оснащення навчальних закладів камерами відеоспостереження, сигнальними охоронними кнопками тощо.

"Ми вже закупили камери відеоспостереження у 10 навчальних закладів. Також місто проплачує послугу за охоронну сигналізацію та охоронну кнопку. Зображення виведено на пульт оператора. Роботи зараз завершуються у двох ДНЗ, розпочато у трьох школах і одному садочку. На кінець року плануємо такими системами охопити 15 навчальних закладів", - додала Зоряна Довганик.


В связи с неоднократными случаями ограбления школ город устанавливает в учебных заведениях камеры видеонаблюдения и тревожную кнопку. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в городском управлении образования, 11 ноября, в третий раз за последний период было ограбление в школе "Дивосвит", что на ул. Трильовського, 24. Из класса похищено проектор и ноутбук. На место вызвана полиция. В связи с подобными случаями в других учебных заведениях, управление образования Львовского городского совета реализует проект по оснащению учебных заведений камерами видеонаблюдения и охранными кнопками. До конца года такая система должна быть установлена ​​в 15 учебных заведениях.

"Вчера в третий раз за последнее время произошло ограбление в школе "Дивосвит". Украли оборудование из одного и того же кабинета. Похищены ноутбук и проектор. Работники школы сразу же вызвали на место происшествия полицию. Класс, в котором совершено ограбление, находится с тыльной стороны" , - рассказала Зоряна Довганик, начальник управления образования Львовского городского совета.

Также Зоряна Довганик рассказала, что сейчас город совместно с инвесторами реализует проект по оснащению учебных заведений камерами видеонаблюдения, сигнальными охранными кнопками и тому подобное.

"Мы уже закупили камеры видеонаблюдения в 10 учебных заведений. Также город оплачивает услугу по охранной сигнализации и охранную кнопку. Изображения выведены на пульт оператора. Работы сейчас завершаются в двух ДОУ, начаты в трех школах и одном саду. К концу года планируем такими системами охватить 15 учебных заведений", - добавила Зоряна Довганык.