Ирина Гримак, снег,дорожные службыДорожні служби Львівщини працюють в посиленому режимі: всього на автодорогах області для очищення снігу задіяно 135 одиниць техніки, використано 1608 тонн піскосуміші.

В цілому, проїзд на всіх автодорогах регіону забезпечений. Про це повідомила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

"Робота з очищення снігу на дорогах області почалася ще вчора, близько 18.00 техніка вже активно працювала. У посиленому режимі дорожники і надалі працюватимуть цілодобово", - розповіла Гримак.

За її словами, рух громадського транспорту забезпечено на всіх приміських і міжміських маршрутах. У зв'язку з сильними поривами вітру і хуртовиною дещо уповільнено рух транспорту лише в 20-ти кілометровій зоні Львова.


Дорожные службы Львовщины работают в усиленном режиме: всего на автодорогах области для очистки снега задействовано 135 единиц техники, использовано 1608 тонн пескосмеси.

В целом, проезд на всех автодорогах региона обеспечен. Об этом сообщила заместитель председателя Львовской облгосадминистрации Ирина Гримак.

"Работа по очистке снега на дорогах области началась еще вчера, около 18.00 техника уже активно работала. В усиленном режиме дорожники и в дальнейшем будут работать круглосуточно", - рассказала Гримак.

По ее словам, движение общественного транспорта обеспечено на всех пригородных и междугородных маршрутах. В связи с сильными порывами ветра и метелью несколько замедленно движение транспорта только в 20-ти километровой зоне Львова.