инвалид, грабеж, подростокНеповнолітньому, який на Львівщині обікрав інваліда, "світить" в’язниця. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Стрийської місцевої прокуратури наприкінці серпня цього року повідомлено про підозру 17-річному місцевому мешканцю, у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого).

У ході досудового розслідування встановлено, що 27.08.2019, близько 19:00, неповнолітній скинув із візка інваліда І групи "Б" та викрав його мобільний телефон марки Huawei P Smart Blue". Після скоєного утік з місця події.

На даний час фігуранту обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, а за вчинене йому загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі.


Несовершеннолетнему, который на Львовщине обокрал инвалида, "светит" тюрьма. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Стрыйской местной прокуратуры в конце августа этого года сообщено о подозрении 17-летнему местному жителю в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.186 УК Украины (грабеж, соединенный с насилием, не опасным для жизни или здоровья потерпевшего).

В ходе досудебного расследования установлено, что 27.08.2019, около 19:00, несовершеннолетний сбросил с тележки инвалида I группы "Б" и похитил его мобильный телефон Huawei P Smart Blue". После совершенного скрылся с места происшествия.

В настоящее время фигуранту избрана мера пресечения в виде домашнего ареста, а за совершенное ему грозит от 4 до 6 лет лишения свободы.