ДТП, патрульныеВчора, близько 19:00, на вулиці Науковій трапилася ДТП за участі автомобіля Volkswagen Transporter та службового автомобіля патрульної поліції Toyota Prius. Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Водій буса, виїжджаючи з прилеглої території, не надав перевагу у русі поліцейському автомобілю, який рухався головною дорогою, внаслідок чого трапилася ДТП. В салоні буса перебували діти 2014 та 2019 років народження, які не були пристебнуті пасками безпеки. У 33-річного водія до того ж був відсутній страховий поліс. Учасник ДТП висловив бажання викликати швидку допомогу на місце. Медики оглянули всіх учасників ДТП, ніхто з них не потребував шпиталізації до лікарні.

Відтак, екіпаж патрульних, який прибув на виклик, відносно водія Volkswagen Transporter оформив протокол за ст.124 (Вчинення ДТП) КУпАП, а також винес постанови за непристебнутих малолітніх пасажирів та відсутність страхового полісу.

Далі справу розглядатиме суд.


Вчера, около 19:00, на улице Научной произошло ДТП с участием автомобиля Volkswagen Transporter и служебного автомобиля патрульной полиции Toyota Prius. Об этом сообщает Патрульная полиция Львова.

Водитель автобуса, выезжая с прилегающей территории, не предоставил преимущество в движении полицейскому автомобилю, который двигался по главной дороге, в результате чего произошло ДТП. В салоне автобуса находились дети 2014 и 2019 годов рождения, которые не были пристегнуты ремнями безопасности. У 33-летнего водителя к тому же отсутствовал страховой полис. Участник ДТП выразил желание вызвать скорую помощь на место. Медики осмотрели всех участников ДТП, никто из них не нуждался в госпитализации в больницу.

Следовательно, экипаж патрульных, который прибывший на вызов, в отношении водителя Volkswagen Transporter оформил протокол по ст.124 (совершение ДТП) КоАП, а также вынес постановление по поводу непристегнутых малолетних пассажиров и отсутствия страхового полиса.

Далее дело будет рассматривать суд.