заместитель, Роман ФилипивМальський звільнив Филипіва з посади заступника голови Львівської ОДА. Про це повідомляє видання Leopolis.news

13 серпня під час апаратної наради в Львівській ОДА Маркіян Мальський подякував за роботу своєму заступнику - Романові Филипіву.

Як повідомило видання "Leopolis.news", очільник ЛОДА змушений був звільнити з посади Романа Филипіва, відповідно до чинного законодавства.

Нагадаємо, у липні звільнилися інші заступники екс-голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки - Ростислав Замлинський та Ірина Гримак. Нові кандидатури на ці посади ще не затверджені. Проте претендують декілька. 

Додамо, Володимир Зеленський своїми розпорядженнями звільнив з посад 11 голів РДА.


Мальский уволил Филипива с должности заместителя председателя Львовской ОГА. Об этом сообщает издание Leopolis.news.

13 августа во время аппаратного совещания в Львовской ОГА Маркиян Мальский поблагодарил за работу своему заместителю - Роману Филипиву.

Как сообщило издание "Leopolis.news", глава ЛОГА вынужден был уволить с должности Романа Филипива, в соответствии с действующим законодательством.

Напомним, в июле уволились другие заместители экс-главы Львовской облгосадминистрации Олега Синютки - Ростислав Замлинский и Ирина Гримак. Новые кандидатуры на эти должности еще не утверждены. Однако претендуют несколько. 

Добавим, Владимир Зеленский своими распоряжениями уволил 11 глав РГА.