Поліція Львівщини закликає учасників дорожнього руху - водіїв транспортних засобів та пішоходів, неухильно дотримуватись правил безпеки. Водії, не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, особливо у населених пунктах, за несприятливих дорожніх та погодних умов, а також в умовах недостатньої видимості. Також ретельно відслідковуйте ситуацію на дорозі та не відволікайтесь від керування транспортними засобами. Пішоходи – переходьте проїзну частину у призначених місцях та з дотриманням усіх заходів безпеки. Бережіть життя та здоров’я.

Близько 22.30 на автодорозі «Городок-Зелений Гай» 24-річний водій автомобіля «Фольксваген Гольф» скоїв наїзд на 39-річного мешканця району, який переходив проїзну частину. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

О 22.50 у селі Малехів 24-річний водій автомобіля «Тойота Корола» скоїв наїзд на пішохода, 50-річного мешканця району. Внаслідок наїзду чоловік був доставлений у лікарню.

За фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводяться досудові розслідування, встановлюються обставини подій.