отец, сын, избиение, полицияПатрульні визволили 11-річного хлопчика від батька-дебошира, який бив сина. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Небайдужий сусід викликав патрульних на вулицю Ніжинську, де в багатоповерхівці відбувалася гучна сварка близько 22 години. Зі слів заявника, в квартирі перекидають меблі, чути крики, і там є дитина. Двері екіпажу 2-го батальйону відчинив невідомий з очевидними ознаками алкогольного сп’яніння. Він пустив в квартиру поліцейських. В оселі був безлад, речі розкидані, зі стін відбита штукатурка, яка валялася на підлозі. Під час розмови інспектори встановили, що в сусідній кімнаті сховався від батька 11-річний син.

Хлопець розповів патрульним, що тато кидався в нього речами, бив і обзивав, а мама в Києві на роботі. 39-річний чоловік поводився агресивно, погрожував фізичною розправою і наніс удар в обличчя капітану поліції. Його швидко затримали і одягнули кайданки. Під час утримання чоловіка він, махаючи ногами, завдав ще один удар поліцейському.

На підмогу приїхав екіпаж поліції охорони, який забрав дебошира у Личаківський відділ поліції. На місці події працювали слідчі та працівник ювенальної превенції. Зв’язавшись з матір’ю хлопця, вона повідомила, що забрати його нікому, і більше на зв’язок не виходила. Неповнолітнього патрульні спільно з ювенальною службою відвезли у притулок. Поліцейський, який отримав тілесні ушкодження, звернувся у медзаклад за допомогою. Тепер чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

386ffc48449c9fa3a659637da428d5d1.md.jpg 81d17811580505caf5ed01f0564e0b6e.md.jpg 4ba68764d33e3a99774bf83590677a9d.md.jpg 7491a9dc7c9184a83ec18ba5a3567ed0.md.jpg


Патрульные освободили 11-летнего мальчика от отца-дебошира, который бил сына. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Неравнодушнный сосед вызвал патрульных на улицу Нежинскую, где в многоэтажке происходила громкая ссора около 22 часов. По словам заявителя, в квартире кидают мебель, слышны крики, и там есть ребенок. Двери экипажа 2-го батальона открыл неизвестный с явными признаками алкогольного опьянения. Он пустил в квартиру полицейских. В доме был беспорядок, вещи разбросаны, со стен сбита штукатурка, которая валялась на полу. Во время разговора инспекторы установили, что в соседней комнате скрылся от отца 11-летний сын.

Парень рассказал патрульным, что папа бросался в него вещами, бил и обзывал, а мама в Киеве на работе. 39-летний мужчина вел себя агрессивно, угрожал физической расправой и нанес удар в лицо капитану полиции. Его быстро задержали и надели наручники. Во время удерживания мужчина, размахивая ногами, нанес еще один удар полицейскому.

На подмогу приехал экипаж полиции охраны, который забрал дебошира в Лычаковский отдел полиции. На месте происшествия работали следователи и работник ювенальной превенции. Когда связались с матерью мальчика, она сообщила, что забрать его никому, и больше на связь не выходила. Несовершеннолетнего патрульные совместно с ювенальной службой отвезли в приют. Полицейский, получивший телесные повреждения, обратился в медучреждение за помощью. Теперь мужчине грозит уголовная ответственность.