суд, убийство, женаЧоловіку, який вбив власну дружину, винесли вирок на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської міської ради.

За участі прокурорів Радехівської місцевої прокуратури у Бродівському районному суді завершено судовий розгляд справи стосовно 53-річного місцевого мешканця, який убив власну жінку.

Інцидент стався 20 квітня минулого року у одному із сіл Бродівщини. Як було встановлено, чоловік напідпитку під час суперечки із своєю 45-річною дружиною завдав їй один удар ножем у спину, внаслідок якого потерпіла померла у кареті швидкої допомоги по дорозі у лікарню.

Так, обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження) та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.


Мужчине, который убил собственную жену, вынесли приговор на Львовщине. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовского городского совета.

С участием прокуроров Радеховской местной прокуратуры в Бродовском районном суде завершено судебное разбирательство дела в отношении 53-летнего местного жителя, который убил собственную жену.

Инцидент произошел 20 апреля прошлого года в одном из сел Бродовщины. Как было установлено, выпивший во время спора со своей 45-летней женой мужчина нанес ей один удар ножом в спину, в результате которого потерпевшая скончалась в карете скорой помощи по дороге в больницу.

Обвиняемый признан виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение), и назначено наказание в виде 7 лет лишения свободы.