ракетное топливо, авария, ГородокВійськові спростовують повідомлення про розлив ракетного палива на Львівщині. Про це повідомляє "Твоємісто"

Як розповів виданню представник Західного регіонального медіа-центру Вадим Бакай, під Городоком зазнав аварії спеціальний військовий автомобіль, який використовують для облаштування димових завіс.

"Ніякої цистерни, ніяких хімікатів там не було", – наголосив Вадим Бакай. За його словами, компоненти ракетного палива з Львівської області вивезли кілька років тому, і зараз на території області таких речовин взагалі немає.

Зі свого боку, речник головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев розповів, що внаслідок ДТП постраждав водій, якого з травмами доправили до лікарні. Також на дорогу витекла речовина, однак вона цілком безпечна.

"Наші працівники згідно з процедурою промили дорожнє полотно, а потім кран поставив автомобіль на колеса", – наголосив він.


Военные опровергают сообщение о разливе ракетного топлива на Львовщине. Об этом сообщает "Твоемисто"

Как рассказал представитель Западного регионального медиа-центра Вадим Бакай, около города Городок попал в аварию специальный военный автомобиль, который используют для обустройства дымовых завес.

"Никакой цистерны, никаких химикатов там не было", - отметил Вадим Бакай. По его словам, компоненты ракетного топлива из Львовской области вывезли несколько лет назад, и сейчас на территории региона таких веществ вообще нет.

Со своей стороны, представитель ГУ ГСЧС в Львовской области Виталий Туровцев рассказал, что в результате ДТП пострадал водитель, которого с травмами доставили в больницу. Также на дорогу вытекло вещество, но оно вполне безопасно.

"Наши сотрудники согласно процедуре промыли дорожное полотно, а затем кран поставил автомобиль на колеса", - подчеркнул он.