Скамейки для грез, скамейки для мечтаний, СыховУ сквері Гідності на Сихові відкрили інфраструктурний проект "Лавки для мрій". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Сихові, на пр. Червоної Калини, 109, відбулося урочисте відкриття інфраструктурного проекту "Лавки для мрій". За словами архітектора-проектанта Іллі Литвинчука, ці лавки проектували зручними та ергономічними.

Христина Тибінка, координатор мікрогромади "Санта-Барбара", зазначає, що громада Санта-Барбари є яскравим прикладом того, як швидко люди гуртуються навколо певної проблеми задля її вирішення. Завзяті активісти громади цілеспрямовано та впевнено йшли до своєї мети - облагороджувати та наповнювати Сквер Гідності потрібними, функціональними елементами.

"Громада показує, що якщо розпочинати з малого, можна досягнути великої цілі. Зараз Сквер Гідності стає завершеним простором, територією для відпочинку та комфортного дозвілля", - впевнена координатор мікрогромади.

Нагадаємо: проект "Громади в дії" здійснюється Інститутом міста за фінансування Програми ЄС Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013. Проект спрямований на активізацію локальних громад міста, співпрацю з громадськими активістами, а також налагодження ефективного діалогу мешканців з місцевою владою через залучення у процес планування та прийняття рішень.


В сквере Достоинства на Сыхове открыли инфраструктурный проект "Скамейки для грез". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В Сыхове, на пр. Красной Калины, 109, состоялось торжественное открытие инфраструктурного проекта "Скамейки для грез". По словам архитектора-проектанта Ильи Литвинчука, эти скамейки проектировали удобными и эргономичными.

Кристина Тыбинка, координатор микрогромады "Санта-Барбара", отмечает, что община Санта-Барбары является ярким примером того, как быстро люди объединяются вокруг определенной проблемы для ее решения. Упорные активисты общины целенаправленно и уверенно шли к своей цели - облагораживать и наполнять Сквер Достоинства нужными, функциональными элементами.

"Громада показывает, что если начинать с малого, можно достичь большой цели. Сейчас Сквер Достоинства становится завершенным пространством, территорией для отдыха и комфортного досуга", - уверена координатор микрогромады.

Напомним: проект "Громады в действии" осуществляется Институтом города за финансирование Программы ЕС Neighbourhood Civil Society Facility 2012 and Non-State Actors and Local Authorities in Development (NSA∓LA) 2012 and 2013. Проект направлен на активизацию локальных общин города, сотрудничество с общественными активистами, а также налаживание эффективного диалога жителей с местными властями из-за вовлечения в процесс планирования и принятия решений.