Надетычи, Николаевский район, ДТПУ Миколаївському районі внаслідок страшного ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса загинули 3 людини, ще 12 травмовано. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 7.30 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Надітичі у Миколаївському районі. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Opel Vectra 33-річний мешканець Сколівського району, у салоні якого окрім нього перебували двоє жінок-пасажирів, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з пасажирським мікроавтобусом Mercedes Sprinter.

Внаслідок зіткнення водій та пасажирки Opel загинули на місці події. Більше десяти пасажирів Mercedes звернулись за медичною допомогою, зараз лікарі встановлюють їм діагнози. Водій Mercedes, 51-річний мешканець Івано-Франківської області, не постраждав.

На місце події викликали рятувальників, аби вивільнити загиблих і травмованих з понівечених автомобілів за допомогою гідравлічних ножиць. Довелось задіяти 11 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди, а також уточнюють дані загиблих та травмованих. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


В Николаевском районе в результате страшного ДТП с участием пассажирского микроавтобуса погибли 3 человека, еще 12 травмированы. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло около 7.30 на автодороге Киев-Чоп возле села Надетычи в Николаевском районе. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Opel Vectra 33-летний житель Сколевского района, в салоне которого кроме него находились две женщины-пассажирки, выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с пассажирским микроавтобусом Mercedes Sprinter.

В результате столкновения водитель и пассажирки Opel погибли на месте. Более десяти пассажиров Mercedes обратились за медицинской помощью, сейчас врачи устанавливают им диагнозы. Водитель Mercedes, 51-летний житель Ивано-Франковской области, не пострадал.

На место происшествия вызвали спасателей, чтобы высвободить погибших и травмированных из искореженных автомобилей с помощью гидравлических ножниц. Пришлось задействовать 11 человек личного состава и 3 единицы техники.

Сейчас правоохранители устанавливают обстоятельства ДТП, а также уточняют данные погибших и травмированных. По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) УК Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от пяти до десяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.