водоемы, где можно купатьсяУ Львівській області підготовленим чином 15 місць для відпочинку на водних об’єктах – у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Відтак безпечними для відпочинку населення на території є:

  • у Перемишлянського району - м. Перемишляни (озеро "Молодіжне"),  с. Коросно (ФОП "Гац М.Б.") та в с. Стрілки (ТзОВ "Єдем-Резорт і spa");
  • у Жовківському районі - с. Воля-Гамулецька (база відпочинку "Альбатрос"), с. Майдан (база відпочинку "Чарівні озера");
  • у  Миколаївському районі – с. Задорожнє на озері "Байкал": Приватне підприємство "Гові" - №1 та №2, ПП Буфан І.М., Яхт-клуб "Щипель О.М.", відпочинковий комплекс "Робінзон" та ФОП Романик Я.В "Чорна перлина";
  • у Пустомитівському районі - с. Давидів (ПП "Случ Плюс" господарство "Бухта Вікінгів"), с. Купяшин (ДП СОБ "Львівська Швейцарія"), с. Лісневичі (відпочинково-розважальний комплекс "Озерний край"), у Дрогобицькому районі – "База відпочинку "Майдан" у с. Майдан.

Як повідомляють у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації ще низка об’єктів у Перемишлянському, Жовківському, Миколаївському, Пустомитівському, Дрогобицькому районах, а також об’єкти Золочівського та Яворівського районів будуть підготовані до відпочинку у найближчий час.

У містах Бориславі, Трускавці, Самборі та Самбірському, Старосамбірському та Турківському районах місця для масового відпочинку населення на водних об’єктах відсутні.

Окрім того, з метою підготовки до купального сезону фахівцями Центральної рятувально-водолазної служби у Львівській області проведено водолазне обстеження дна підводної акваторії ще 12 пляжів (крім тих, що вже отримали паспорти.


Во Львовской области подготовленным должным образом 15 мест для отдыха на водных объектах - в Перемышлянском, Жовковском, Николаевском, Пустомытовском, Дрогобычском районах. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

Безопасными для отдыха населения на территории являются:

  • в Перемышлянском районе - г. Перемышляны (озеро "Молодежное"), с. Коросно (ФЛП "Гац М.Б.") и в с. Стрелки (ООО "Эдем-Резорт и spa")
  • в Жовковском районе - с. Воля-Гамулецька (база отдыха "Альбатрос"), с. Площадь (база отдыха "Волшебные озера");
  • в Николаевском районе - с. Задорожное на озере "Байкал" Частное предприятие "Хови" - №1 и №2, ЧП Буфан И.М., Яхт-клуб "Щипель А.Н.", комплекс "Робинзон" и ФЛП Романик Я.В "Черная жемчужна";
  • в Пустомытовском районе - с. Давыдов (ЧП "Случ Плюс" хозяйство "Бухта Викингов"), с. Купяшин (ГП СОБ "Львовская Швейцария"), с. Лисневичи (отдыха и развлекательный комплекс "Озерный край"), в Дрогобычском районе - "База отдыха" Майдан "в с. Майдан.

Как сообщают в департаменте по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации еще ряд объектов в Перемышлянском, Жовковском, Николаевском, Пустомытовском, Дрогобычском районах, а также объекты Золочевского и Яворивского районов будут подготовлены к отдыху в ближайшее время.

В городах Бориславе, Трускавце, Самборе и Самборском, Старосамборском и Турковском районах места для массового отдыха населения на водных объектах отсутствуют.

Кроме того, с целью подготовки к купальному сезону специалистами Центральной спасательно-водолазной службы во Львовской области проведено водолазное обследование дна подводной акватории еще 12 пляжей (кроме уже получили паспорта.