отопление, возобновилиПодачу опалення відновили для усіх споживачів теплопостачальних підприємств Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зважаючи на зниження температури зовнішнього повітря, 12 квітня відновлено подачу опалення для усіх споживачів теплопостачальних підприємств Львова.

Нагадаємо, згідно з розпорядженням міського голови, від 31 березня у Львові було призупинено опалювальний сезон для усіх споживачів теплопостачальних підприємств. У той же час опалення закладів освіти, охорони здоров’я та культури здійснювалося на підставі звернень керівників закладів. Далі, 7 квітня, у зв’язку з похолоданням, подачу опалення було відновлено, та вже 10 квітня теплопостачання знову було призупинено.


Подачу отопления восстановили для всех потребителей теплоснабжающих предприятий Львова. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В связи со снижением температуры наружного воздуха 12 апреля возобновлена ​​подача отопления для всех потребителей теплоснабжающих предприятий Львова.

Напомним, согласно распоряжению городского головы, с 31 марта во Львове был приостановлен отопительный сезон для всех потребителей теплоснабжающих предприятий. В то же время отопление учреждений образования, здравоохранения и культуры осуществлялось на основании обращений руководителей учреждений. Далее, 7 апреля, в связи с похолоданием, подача отопления была восстановлена, но уже 10 апреля теплоснабжение вновь было приостановлено.