пожар, Красная КалинаВночі на 9-му поверсі будинку №67 на вулиці Червоної Калини сталася пожежа. Загинула жінка. Про це повідомляє прес-служба Департаменту з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

13 квітня о 00:54 в м. Львові, на пр. Червоної Калини, в квартирі на 9-му поверсі виникла пожежа. В огні загинула жінка, близько 55 років, її особа встановлюється. Власник квартири 1962 року народження після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився. Причини події з'ясовуються.

У групі “Варта 1” місцеві мешканці повідомляють, що в цьому помешканні проживав чоловік, який зловживає алкоголем, і це вже друга пожежа у нього. 


Ночью на 9-м этаже в доме №67 на улице Красной Калины произошел пожар. Погибла женщина. Об этом сообщает пресс-служба Департамента по вопросам гражданской защиты населения Львовской облгосадминистрации.

13 апреля в 00:54 во Львове, на пр. Красной Калины, в квартире на 9-м этаже возник пожар. В огне погибла женщина, около 55 лет, ее личность устанавливается. Владелец квартиры 1962 года рождения после оказания медицинской помощи от госпитализации отказался. Причины происшествия выясняются.

В группе "Варта 1" местные жители сообщают, что в этом доме проживал мужчина, который злоупотребляет алкоголем, и это уже второй пожар у него.