розыск, брокер, автомобилиПоліцейські Львівщини оголосили в розшук "брокера", причетного до шахрайств з розмитненням автомобілів. Сума заподіяних збитків потерпілим становить понад 7,5 мільйонів гривень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Львівська поліція оголосила в розшук Булу Андрія Івановича, 4.01.1981 року народження, мешканця Львівщини, який причетний до скоєння шахрайських дій з розмитненням автомобілів. Поліцейські просять усіх, кому відоме його місцезнаходження, зателефонувати на оперативну лінію 102.

Як повідомлялося раніше, наприкінці лютого до поліції Львівщини звернулися громадяни, які стали жертвами шахрайський дій. Усі потерпілі повідомили, що вони передали оригінали документів на автомобілі та грошові кошти в сумі від 2000 до 4000 доларів США чоловіку на ім’я Андрій, який видавав себе за митного брокера та обіцяв допомогти у розмитненні транспортних засобів. 

Загалом, станом на сьогодні, 12 березня, до поліції надійшло 111 заяв від жителів Львівської, Рівненської, Тернопільської та Івано-Франківської областей. Сума завданих збитків становить понад 7,5 мільйонів гривень. За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1,2,4 ст.190 (шахрайство)  Кримінального кодексу України.


Полицейские Львовщины объявили в розыск "брокера", причастного к мошенничествам с растаможкой автомобилей. Сумма причиненного ущерба потерпевшим составляет более 7,5 млн гривен. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Львовская полиция объявила в розыск Булу Андрея Ивановича, 4.01.1981 года рождения, жителя Львовщины, который причастен к совершению мошеннических действий с растаможкой автомобилей. Полицейские просят всех, кому известно его местонахождение, позвонить на оперативную линию 102.

Как сообщалось ранее, в конце февраля в полицию Львовщины обратились граждане, которые стали жертвами мошеннический действий. Все пострадавшие сообщили, что они передали оригиналы документов на автомобили и деньги в сумме от 2000 до 4000 долларов США мужчине по имени Андрей, который выдавал себя за таможенного брокера и обещал помочь в растаможке транспортных средств.

В целом, на сегодня, 12 марта, в полицию поступило 111 заявлений от жителей Львовской, Ровенской, Тернопольской и Ивано-Франковской областей. Сумма нанесенного ущерба составляет более 7,5 млн гривен. По этим фактам возбуждены уголовные производства по ч.1,2,4 ст.190 (мошенничество) Уголовного кодекса Украины.