стрельба из лука, Вероника МарченкоВероніка Марченко здобула золото на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні, який відбувається у французькому Віттелі. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

23-річна львівська лучниця Вероніка Марченко здобула золото чемпіонату Європи зі стрільби з лука в приміщенні.

"Лучний спорт має у Львові славні традиції. Перемога Вероніки Марченко – це велике її особисте досягнення, а також досягнення львівської лучної школи, і це велика радість для всієї громади нашого міста. Вітаємо нашу чемпіонку і з радістю чекаємо вдома", - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.


Вероника Марченко завоевала золото на чемпионате Европы по стрельбе из лука в помещении, который проходит во французском Виттеле. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

23-летняя львовская лучница Вероника Марченко завоевала золото чемпионата Европы по стрельбе из лука в помещении.

"Лучный спорт имеет во Львове славные традиции. Победа Вероники Марченко - это большое ее личное достижение, а также достижение львовской школы по стрельбе из лука, и это большая радость для всего нашего города. Поздравляем нашу чемпионку и с радостью ждем дома", - отметил городской голова Львова Андрей Садовой.