парк имени Франко, собаки, площадкаУ парку імені Франка розпочнуть роботи з влаштування майданчика для вигулу собак. Про це повідомляє "Медіастар". 

З наступного тижня у парку-пам’ятці садово-паркового мистецтва ім. Івана Франка розпочнуться роботи щодо влаштування огорожі майданчика для вигулу собак. Майданчик облаштують з боку вулиць Матейка – Крушельницької, загальною площею 400 м2. Також там встановлять спеціальне обладнання для дресирування та станції прибирання за собаками.

Мета встановлення майданчика – зробити перебування у парку максимально комфортним і корисним для всіх його відвідувачів. Безкоштовні та доступні усім охочим майданчики для вигулу й дресирування собак – це досвід, який у подальшому планують поширити й на інші міські парки.

Це буде перший у місті майданчик для вигулу собак, запроектований з урахуванням вимог Правил утримання і поводження з тваринами у Львові, затверджених ухвалою Львівської міської ради від 15.11.2007 №1260, а також пропозицій громадських організацій. Передбачається, що функціонування майданчику забезпечить безпеку громадян та покращить санітарний стан парку і прилеглих територій.


В парке имени Франко начнутся работы по устройству площадки для выгула собак. Об этом сообщает "Медіастар". 

Со следующей недели в парке-памятнике садово-паркового искусства им. Ивана Франко начнутся работы по устройству ограждения площадки для выгула собак. Площадку обустроят со стороны улиц Матейко - Крушельницкой, общей площадью 400 м2. Также там установят специальное оборудование для дрессировки и станции уборки за собаками.

Цель установления площадки - сделать пребывание в парке максимально комфортным и полезным для всех его посетителей. Бесплатные и доступные всем желающим площадки для выгула и дрессировки собак - это опыт, который в дальнейшем планируют распространить и на другие городские парки.

Это будет первая в городе площадка для выгула собак, запроектированная с учетом требований Правил содержания и обращения с животными во Львове, утвержденных постановлением Львовского городского совета от 15.11.2007 №1260, а также предложений общественных организаций. Предполагается, что функционирование площадки обеспечит безопасность граждан и улучшит санитарное состояние парка и прилегающих территорий.