бочка с пивом, украл, судУ Львові засудили чоловіка, який три роки тому вкрав з магазину бочку пива. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія трапилася 16 липня 2014 року о 4:00. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння та скориставшись відсутністю біля прилавку продавця львів'янин вкрав звідти 5-літрову бочку з пивом, вартістю 222,7 грн. та побіг в сторону вул. Одеської у Львові.

У судовому засіданні обвинувачений свою винність у вчиненні злочину визнав повністю та зазначив, що визнання ним вини є добровільним, без тиску та примусу.

Залізничний районний суд міста Львова визнав чоловіка винним у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 186 КК України, та обрав йому покарання - 1 рік позбавлення волі. Оскільки він не відбув ще попереднього покарання за вироком Личаківського районного суду міста Львова, воно приєднано до останнього, тож чоловіка засуджено до 4 років та одного місяця позбавлення волі. Проте засудженого звільнено від відбування покарання на підставі п. в ст. 1 Закон України "Про амністію у 2016 році", бо він має на утриманні дитину-інваліда.


Во Львове осудили мужчину, который три года назад украл из магазина бочку пива. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие случилось 16 июля 2014 года в 4:00. Находясь в состоянии алкогольного опьянения и воспользовавшись отсутствием у прилавка продавца львовянин украл оттуда 5-литровую бочку с пивом, стоимостью 222,7 грн. и побежал в сторону ул. Одесской во Львове.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в совершении преступления признал полностью и отметил, что признание им вины является добровольным, без давления и принуждения.

Железнодорожный районный суд Львова признал мужчину виновным в совершении преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 186 УК Украины, и избрал ему наказание - 1 год лишения свободы. Поскольку он не отбыл еще предыдущего наказания по приговору Лычаковского районного суда города Львова, оно присоединено к последнему, поэтому мужчина осужден к 4 годам и одному месяцу лишения свободы. Однако осужденный освобожден от отбывания наказания на основании п. В ст. 1 Закон Украины "Об амнистии в 2016 году", потому что имеет на иждивении ребенка-инвалида.