каникулы, школыЛьвівські школярі матимуть три тижні зимових канікул. Навчання в більшості шкіл триватиме до 22 грудня. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

"З 26 грудня у більшості шкіл розпочинаються зимові канікули, які триватимуть до 15 січня 2018 року. Деякі школи мають дещо інший графік канікул – з 29 грудня до 19 січня 2018 року. Осінні канікули тривали лише 4 дні, а відповідно до законодавства, в році має бути не менше 30 днів канікул", – розповіла Зоряна Довганик, начальник управління освіти Львівської міської ради.


Львовские школьники будут иметь три недели зимних каникул. Обучение в большинстве школ продлится до 22 декабря. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. 

"С 26 декабря в большинстве школ начинаются зимние каникулы, которые продлятся до 15 января 2018 года. Некоторые школы имеют несколько другой график каникул - с 29 декабря до 19 января 2018 года. Осенние каникулы длились всего 4 дня, а в соответствии с законодательством, в году должно быть не менее 30 дней каникул", - рассказала Зоряна Довганик, начальник управления образования Львовского городского совета.