Наталия Трила, ДТП, Дыминский, расследованиеПісля публікації адвоката охоронця Димінського (який в аварії взяв всю провину на себе) про те, що йому вдалося домовитися з мамою загиблої Наталії Тріли, жінка спростувала його слова. Про це повідомляють "Факти". 

"Нарешті вдалося вибачитися перед мамою дівчини, яка загинула в ДТП 18 серпня 2017 року", - написав адвокат і на підтвердження своїх слів опублікував заяву мами Наталії Марії на ім'я слідчого і прокурора, в якому сказано: "Матеріальних претензій у зв'язку з зазначеним ДТП не маю, що підтверджую своїм підписом". Також в заяві сказано, що мама Наталії відкликає доручення, дані третім особам для представлення її інтересів у суді та інших правоохоронних органах.

Опубліковане заява шокувала всіх: користувачі мережі припустили, що винуватець аварії домовився з мамою Наталії і тепер кримінальну справу, найімовірніше, закриють. Для двоюрідного брата Наталії Степана Мацевко ця новина також стала великою несподіванкою. Адже Степан і був тою "третьою особою", який представляв інтереси матері Наталії в суді. Тепер же вийшло, що мама Наталії дану Степану довіреність відкликала.

Мама Наталії Тріли Марія підтвердила, що така заява дійсно була. Але запевнила, що від претензій в кримінальній справі вона як і раніше не відмовляється. Відмовилася тільки від грошей.

"Кримінальна справа розслідується і я буду домагатися правди. Просто тепер потерпілою буду тільки я. Племінник представляти мої інтереси дійсно не буде. Я була змушена це зробити. Я боюся за життя Степана. Він мені дорожче. Степан дуже їм заважав ... Їм потрібно було, щоб я відмовилася від допомоги племінника. я це зробила. Спробую боротися сама, наскільки мені вистачить сил", - повідомила вона.

Нагадаємо, смертельне ДТП за участю кортежу Петра Димінського сталося 18 серпня на трасі Львів-Краковець на Івано-Франківщині. "Мерседес" Димінського врізався в "Опель", за кермом якого була 31-річна Наталія Тріла. Наталія загинула на місці. Охоронець Димінського взяв провину на себе: мовляв, за кермом був він. Але очевидці трагедії говорили, що бачили за кермом самого Димінського.


После публикации адвоката охранника Дыминского (который в аварии взял всю вину на себя) о том, что ему удалось договориться с мамой погибшей Наталии Трилы, женщина опровергла его слова. Об этом сообщают "Факты". 

"Наконец удалось извиниться перед мамой девушки, которая погибла в ДТП 18 августа 2017 года", — написал адвокат и в подтверждение своих слов опубликовал заявление мамы Наталии Марии на имя следователя и прокурора, в котором сказано: "Материальных претензий в связи с указанным ДТП не имею, что подтверждаю своей подписью". Также в заявлении сказано, что мама Наталии отзывает доверенности, данные третьим лицам для представления ее интересов в суде и других правоохранительных органах.

Опубликованное заявление шокировало всех: пользователи сети предположили, что виновник аварии договорился с мамой Наталии и теперь уголовное дело, вероятнее всего, закроют. Для двоюродного брата Наталии Степана Мацевко эта новость также стала большой неожиданностью. Ведь Степан и был тем "третьим лицом", представлявшим интересы мамы Наталии в суде. Теперь же получилось, что мама Наталии данную Степану доверенность отозвала.

Мама Наталии Трилы Мария подтвердила, что такое заявление действительно было. Но заверила, что от претензий в уголовном деле она по-прежнему не отказывается. Отказалась только от денег.

"Уголовное дело расследуется и я буду добиваться правды. Просто теперь потерпевшей буду только я. Племянник представлять мои интересы действительно не будет. Ябыла вынуждена это сделать. Я боюсь за жизнь Степана. Он мне дороже. Степан очень им мешал… Им нужно было, чтобы я отказалась от помощи племянника. Я это сделала. Попробую бороться сама, насколько мне хватит сил", - сообщила она.

Напомним, смертельное ДТП с участием кортежа Петра Дыминского случилось 18 августа на трассе Львов-Краковец на Ивано-Франковщине. "Мерседес" Дыминского врезался в "Опель". за рулем которого была 31-летняя Наталия Трила. Наталия погибла на месте. Охранник Дыминского взял вину на себя: дескать, за рулем был он. Но очевидцы трагедии говорили, что видели за рулем самого Дыминского.