Водію автомобіля «Nissan Note» за скоєне загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 листопада, близько 16.00 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Новий Милятин Золочівського району. Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Nissan Note», 50-річнй львів’янин, здійснив наїзд на школяра - 13-річного жителя одного з сіл району, який переходив проїзну частину пішохідним переходом. Внаслідок ДТП хлопчик отримав важкі тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини повідомили затриманому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.