убийство, задержаниеУ Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства. Як попередньо встановили правоохоронці, під час побутового конфлікту гість жорстоко побив господаря квартири, котрий від отриманих травм помер. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

11 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що в квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Величковського у Львові, ймовірно, сталось вбивство.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. У помешканні правоохоронці виявили тіло 33-річного господаря, без ознак життя зі слідами побоїв. Встановлено, що тілесних ушкоджень чоловіку 10 листопада близько 15.30 завдав його знайомий, 31-річний львів’янин, під час побутового конфлікту.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисника, причетного до скоєння злочину, поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Також вирішується питання повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину.

Досудове розслідування триває, призначені експертизи.


Во Львове полицейские задержали злоумышленника, причастного к убийству. Как предварительно установили правоохранители, во время бытового конфликта гость жестоко избил хозяина квартиры, который от полученных травм скончался. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

11 ноября в полицию поступило сообщение о том, что в квартире одного из домов, расположенного на улице Величковского во Львове, вероятно, произошло убийство.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа и сотрудники других подразделений полиции Львовщины. В доме правоохранители обнаружили тело 33-летнего хозяина, без признаков жизни со следами побоев. Установлено, что телесные повреждения человек 10 ноября около 15.30 нанес его знакомый, 31-летний львовянин, во время бытового конфликта.

По данному факту следователи открыли уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы.

Злоумышленника, причастного к совершению преступления, полицейские задержали в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Также решается вопрос сообщение задержанному о подозрении в совершении преступления.

Досудебное расследование продолжается, назначены экспертизы.