штраф, депутат, алкогольДепутата Старосамбірської міської ради від “Народного руху України” Святослава Горбового притягнули до відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Йому загрожує штраф у розмірі 10,2 тис. грн та позбавлення права кеування транспортними засобами. Про це повідомляє сайт 032.ua

Справу про адмінправопорушення Святослава Горбового розглядає Старосамбірський районний суд Львівської області. Про це свідчить довідка із порталу “Судова влада України”. Справу у суді відкрили 4 листопада.

Як повідомили виданню “Львівська мануфактура новин” у Старосамбірському відділі поліції, затримали депутата у четвер, 31 жовтня, близько 20:00 у центрі Старого Самбора. Він керував овтомобілем Opel Vectra і відмовився проходити медекспертизу. 

34-річний Святослав Горбовий є депутатом Старосамбірської міськради від “Народного руху України” та сином ексголови Старосамбірської райради Володимира Горбового.

c2eac29b2bf0837dbc8d0418377cfa27.jpg


Депутата Старосамборского городского совета от "Народного руха Украины" Святослава Горбового привлекли к ответственности за управление автомобилем в состоянии алкогольного опьянения. Ему грозит штраф в размере 10,2 тыс. грн и лишение права кеування транспортными средства. Об этом докладывает сайт 032.ua

Дело об административных правонарушениях Святослава Горбового рассматривает Старосамборский районный суд Львовской области. Об этом свидетельствует справка с портала "Судебная власть Украины". Дело в суде открыли 4 ноября.

Как сообщили издание "Львовская мануфактура новостей" в Старосамборском отделе полиции, задержали депутата в четверг, 31 октября, около 20:00 в центре Старого Самбора. Он управлял автомобилем Opel Vectra и отказался проходить медекспертизу. https://www.lmn.in.ua/deputata-starosambirskoyi-miskrady-zatrymaly-p-yanym-za-kermom/?fbclid=IwAR2t9rZLdRb_Eyf0y15he-XdpLViN9Y7kR__gjbldeQvyLwTjSrL2HY0frk

34-летний Святослав Горбовый является депутатом Старосамборского горсовета от "Народного руха Украины" и сыном эксголовы Старосамборского райсовета Владимира Горбового.