вокзал, трамвай, остановкаБіля приміського вокзалу у Львові перероблять підвищену платформу зупинку трамвая. Про це повідомляє "Твоє місто". 

На вулиці Чернівецькій планують переробити підвищену платформу на трамвайній зупинці "Привокзальна". Про це повідомив директор ЛКП "Львівелектротранс" Олег Береза, пише ІА Дивись.info.

За його словами, всі 30 трамваїв будуть використовувати на маршрутах, де немає підвищених платформ: №3, №4 та №6. Утім на шостому маршруті є одна підвищена зупинка — на вулиці Чернівецькій.

"За винятком 6 маршруту, де на вулиці Чернівецькій одна платформа потребує певного видозмінення, оскільки вона була зроблена із порушеннями. Одну платформу ми переробимо і цього буде достатньо, щоб 30 трамваїв ходили по всьому місті".

Олег Береза

Як уточнив речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар, наразі вартість перероблення платформи ще не порахували, втім її змінюватимуть у межах реконструкції площі Двірцевої.

За словами Олега Берези, усі 30 трамваїв будуть використовуватися здебільшого на №3, 4 і 6 трамвайних маршрутах, під які не буде потреби змінювати платформи.

Нагадаємо, цього року Львів придбав 30 вживаних трамваїв із Берліна чеського виробництва Tatra KTDm за 42 тисячі євро разом із розмитненням. Пізніше з’ясувалося, що двері трамваїв відкриваються назовні, тож вони не зможуть повноцінно їздити на машрутах, де облаштували платформи, висотою більше 35 см. Згодом розслідувати придбання трамваїв взялась львівська прокуратура. На підприємстві спершу заявляли, що розглядають можливість перероблення дверей, втім поки що від цієї ідеї відмовились.


У пригородного вокзала во Львове переделают повышенную платформу остановку трамвая. Об этом сообщает "Твой город". 

На улице Черновицкой планируют переработать повышенную платформу на трамвайной остановке "Привокзальная". Об этом сообщил директор ЛКП "Львовэлектротранс" Олег Береза, пишет ИА Дивись.info.

По его словам, все 30 трамваев будут использовать на маршрутах, где нет повышенных платформ: №3, №4 и №6. Но на шестом маршруте есть одна повышенная остановка - на улице Черновицкой.

"За исключением 6 маршрута, где на улице Черновицкой одна платформа требует определенного видоизменения, поскольку она была сделана с нарушениями. Одну платформу мы переделаем и этого будет достаточно, чтобы 30 трамваев ходили по всему городу".

Олег Береза

Как уточнил представитель ЛКП "Львовэлектротранс" Иван Бондарь, пока стоимость переработки платформы еще не посчитали, ее включат в рамках реконструкции площади Дворцовой.

По словам Олега Березы, все 30 трамваев будут использоваться в основном на №3, 4 и 6 трамвайных маршрутах, под которые не будет необходимости менять платформы.

Напомним, в этом году Львов приобрел 30 применяемых трамваев из Берлина чешского производства Tatra KTDm за 42000 евро вместе с растаможкой. Позже выяснилось, что двери трамваев открываются наружу, поэтому они не смогут полноценно ездить на машрут, где обустроили платформы высотой более 35 см. Впоследствии расследовать приобретение трамваев взялась львовская прокуратура. На предприятии сначала заявляли, что рассматривают возможность переработки дверей, впрочем пока от этой идеи отказались.