взрыв газа, жилой домУ Перемишлянському районі внаслідок спалаху газу у житловому будинку постраждало дві людини. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

12 жовтня о 08:49 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про спалах газу без подальшого горіння  в двоповерховому житловому будинку в с. Малі Ланки на вул. Шевченка, 19, Перемишлянського району.

Внаслідок вибуху газу отримав опіки обличчя ІІ ступеня власник, 1981 року народження,  який в стані середньої важкості  госпіталізований у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню. Ще один постраждалий літній чоловік, 1933 року народження, в стані середньої важкості госпіталізований також у Комунальну 8-му міську клінічну лікарню.

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 8 кв.м та міжкімнатні двері й стіни. Обставини події встановлюються.


В Перемышлянском районе в результате вспышки газа в жилом доме пострадали два человека. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

12 октября в 8:49 в Службу спасения "101" поступило сообщение о возгорании газа без последующего горения в двухэтажном жилом доме в с. Малые Ланки на ул. Шевченко, 19, Перемышлянского района. В результате взрыва газа получил ожоги лица II степени владелец, 1981 года рождения. В состоянии средней тяжести он госпитализирован в коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу. Еще один пострадавший - пожилой мужчина, 1933 года рождения, в состоянии средней тяжести госпитализирован также в коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу.

Огнем повреждены вещи домашнего обихода на площади 8 кв. м и межкомнатные двери и стены. Обстоятельства происшествия устанавливаются.