грибы, отравлениеЗа фактами смерті двох людей після вживання грибів працівники поліції відкрили кримінальні провадження. Тіла померлих скеровані на судмедекспертизу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Личаківський відділ поліції 9 жовтня надійшло повідомлення з Львівської обласної клінічної лікарні про те, що близько опівночі в реанімаційному відділенні помер 73-річний житель Радехівського району, який напередодні отруївся грибами.

З таким самим діагнозом була госпіталізована і 59-річна мешканка одного з сіл Жидачівського району. Вона померла 10 жовтня о 07.35.

Тіла обох потерпілих скеровані на експертизу.

Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).


По фактам смерти двух человек после употребления грибов работники полиции открыли уголовные производства. Тела умерших направлены на судмедэкспертизу. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции 9 октября поступило сообщение из Львовской областной клинической больницы о том, что около полуночи в реанимационном отделении умер 73-летний житель Радеховского района, который накануне отравился грибами.

С таким же диагнозом была госпитализирована и 59-летняя жительница одного из сел Жидачевского района. Она умерла 10 октября в 07.35.

Тела обоих пострадавших направлены на экспертизу.

Открыты уголовные производства по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство).