дорога, строителствоУ Львові побудують нову дорогу, що дозволить розвантажити вулицю Б. Хмельницького. Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

На комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики депутати заслухали інформацію директора ЛКП "Просторовий розвиток" Олега Шміда щодо будівництва нової дороги від вул. Пластової до вул. Творчої у Львові.

Як повідомив Олег Шмід, в рамках техніко-економічного розрахунку було розглянуто три варіанти будівництва дороги. Після багатьох консультацій з посадовцями міської ради, депутатами було вирішено обрати один варіант, який виявляється найбільш економічно вигідний.

За його словами, нова дорога – продовження вулиці Богданівської. На дві треті своєї довжини цей варіант збігається з тим, що є в генеральному плані міста, а одна третя – це дорога в два напрямки руху, яка перетинає колишню заплаву річки Полтва. Зараз річка взята в колектор, на якому є будівельне сміття, що полегшить роботу з грунтами. Це дасть можливість з’єднати дорогу з вул. Творчою, яка виходить на Б.Хмельницького. Це буде транзитна вулиця, яка з’єднає відремонтовану вулицю Богданівську напряму з вулицею Б. Хмельницького.  

Голова комісії Остап Доскіч пояснює, що будівництво нової дороги покликане розвантажити кільце на вулиці Б.Хмельницького.

"Модернізувати цю ділянку дороги потрібно було уже давно. Однак ми маємо ситуацію, коли з одного боку, з вулиці Ковельської є приватні будинки і розширити територію дороги немає можливості. З іншого боку – ринок "Торпедо", працівники якого не завжди добре реагують на пропозиції щодо зміни транспортної схеми. Як результат – тотальне завантаження кільця на вулиці Б.Хмельницького. Маємо сподівання, що колеги-депутати підтримають нову схему руху, яка покладе кінець "коркам" на цій ділянці дороги"

Голова комісії Остап Доскіч

 


Во Львове построят новую дорогу, которая позволит разгрузить улицу Богдана Хмельницкого. Об этом сообщает информационный портал депутатов Львовского городского совета.

На комиссии инженерного хозяйства, транспорта, связи и жилищной политики депутаты заслушали информацию директора ЛКП "Пространственное развитие" Олега Шмида по строительству новой дороги от ул. Пластовой до ул. Творческой во Львове.

Как сообщил Олег Шмид, в рамках технико-экономического расчета были рассмотрены три варианта строительства дороги. После многих консультаций с должностными лицами городского совета, депутатами было решено выбрать один вариант, который оказывается наиболее экономически выгоден.

По его словам, новая дорога - продолжение улицы Богдановской. На две трети своей длины этот вариант совпадает с тем, что есть в генеральном плане города, а одна треть - это дорога по двум направлениям движения, которая пересекает прежнюю пойму реки Полтва. Сейчас река взята в коллектор, на котором есть строительный мусор, что облегчит работу с почвами. Это даст возможность соединить дорогу с ул. Творческой, которая выходит на Б. Хмельницкого. Это будет транзитная улица, которая соединит отремонтированную улицу Богдановская напрямую с улицей Богдана Хмельницкого.

Председатель комиссии Остап Доскич объясняет, что строительство новой дороги призвано разгрузить кольцо на улице Б. Хмельницкого.

"Модернизировать этот участок дороги нужно было уже давно. Однако мы имеем ситуацию, когда с одной стороны, с улицы Ковеля есть частные дома, и расширить территорию дороги нет возможности. С другой стороны – рынок "Торпедо", работники которого не всегда хорошо реагируют на предложения по изменению транспортной схемы. Как результат - полное загрузки кольцо на улице Б.Хмельницкого. Имеем надежду, что коллеги-депутаты поддержат новую схему движения, которая положит конец "пробкам"на этом участке дороги".

Председатель комиссии Остап Доскич