амбулатория, строительство, Жолква11 вересня голова Жовківської райдержадміністрації Надія Щур провела нараду щодо будівництва амбулаторії сімейної медицини у с. Великі Грибовичі Жовківського району. Про це повідомляє Жовківська райдержадміністрація. 

На нараді обговорено хід робіт з підготовки детального плану території та технічних умов на відведення земельної ділянки під будівництво амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

За результатами наради було вирішено здійснити виїзд в управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації для обговорення питання передачі повноважень Жовківської ЦРЛ до управління капітального будівництва.


11 сентября председатель Жолковской райгосадминистрации Надежда Щур провела совещание по строительству амбулатории семейной медицины в с. Большие Грибовичи Жолковского района. Об этом сообщает Жовкивская райгосадминистрация. 

На совещании обсуждался ход работ по подготовке детального плана территории и технических условий на отвод земельного участка под строительство амбулаторий общей практики семейной медицины.

По результатам совещания было решено осуществить выезд в управление капитального строительства Львовской облгосадминистрации для обсуждения вопроса передачи полномочий Жолковской ЦРБ в управление капитального строительства.