петиция, томографЛьвів'яни просять мерію закупити ще один магнітно-резонансний томограф для потреб Львова. Відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Звертаюсь до Управління охорони здоров'я з пропозицією придбати для потреб міста Львова додатковий аппарат МРТ. На даний момент єдине місце в Львівській області, де пацієнт може зробити безкоштовну магнітно-резонансну томографію, - це Львівський обласний діагностичний центр на вулиці Пекарській. Черга на дане обстеження величезна. Направляють сюди хворих зі всієї області. Запис здійснюється один раз на місяць. Чергу люди змушені займати з ночі. Місць для всіх не вистачає. Навантаження на єдиний апарат величезне. Через це він іноді виходить з ладу. Під час останньої поломки, яка тривала декілька місяців, пацієнти змушені були користуватися послугами приватних кабінетів МРТ, в яких вартість обстеження однієї ділянки складає орієнтовно 1500-2000 грн.", - скаржится автор петиції Олена Маніта.

Вона пропонує придбати ще один магнітно-резонансний томограф для потреб мешканців Львова і встановити його в одній із міських поліклінік, створивши додатковий міський мыжрайонний діагностичний МРТ-кабінет на зразок міського міжрайонного скринінгового центру на вулиці Виговського

Станом на 12 вересня петицію підписали 3 особи з 500 необхідних.


Львовяне просят мэрию закупить еще один магнитно-резонансный томограф для нужд Львова. Соответствующая петиция зарегистрирована в Единой системе местных птицей. 

"Обращаюсь к Управление здравоохранения с предложением приобрести для нужд города Львова дополнительный аппарат МРТ. На данный момент единственное место в Львовской области, где пациент может сделать бесплатную магнитно-резонансную томографию, - это Львовский областной диагностический центр на улице Пекарской. Очередь на данное обследование огромна. Направляют сюда больных со всей области. Запись осуществляется один раз в месяц. Очередь люди вынуждены занимать с ночи. Мест для всех не хватает. Нагрузка на единый аппарат огромное. Поэтому он иногда выходить ь из строя. Во время последней поломки, которая длилась несколько месяцев, пациенты вынуждены были пользоваться услугами частных кабинетов МРТ, в которых стоимость обследования одного участка составляет ориентировочно 1500-2000 грн. ", - скаржится автор петиции Елена Манита.

Она предлагает приобрести еще один магнитно-резонансный томограф для нужд жителей Львова и установить его в одной из городских поликлиник, создав дополнительный городской мыжрайонний диагностический МРТ-кабинет вроде городского межрайонного скринингового центра на улице Выговского

По состоянию на 12 сентября петицию подписали 3 человека из 500 необходимых.