розыск, полицияУ Львові патрульні затримали п'яного мешканця Харківської області, який чіплявся до перехожих на вокзалі та який виявився у розшуку. Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області.

Вчора, під час патрулювання на площі Двірцевій, екіпаж патрульної поліції побачив чоловіка, який чіплявся до перехожих. Інспектори вирішили з ним поспілкуватися та підійшли ближче. В особи були очевидні ознаки алкогольного сп’яніння.

Патрульні попросили чоловіка пред’явити документи. Виявилося, що це 42-річний мешканець Харківської області, який перебуває у активному розшуку Балаклійським відділом поліції.

Офіцери попросили чоловіка пройти з ним до відділу поліції. Там його передали слідчим.


Во Львове патрульные задержали пьяного жителя Харьковской области, который приставал к прохожим на вокзале и который оказался в розыске. Об этом сообщает пресс-служба патрульной полиции Львовской области.

Вчера, во время патрулирования на площади Дворцовой, экипаж патрульной полиции увидел мужчину, который приставал к прохожим. Инспекторы решили с ним пообщаться и подошли поближе. В человека были очевидные признаки алкогольного опьянения.

Патрульные попросили мужчину предъявить документы. Оказалось, что это 42-летний житель Харьковской области, который находится в активном розыске Балаклейским отделом полиции.

Офицеры попросили мужчину пройти с ним в отдел полиции. Там его передали следователям.