ДТП, женщинаНа Львівщині внаслідок зіткнення Daewoo з Peugeot загинула жінка. Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 серпня близько 8.40 на автодорозі Київ-Чоп у Турківському районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі Daewoo Lanos та Peugeot Partner. Внаслідок зіткнення пасажирка Daewoo, 58-річна мешканка с. Тернава Старосамбірського району 1960 року народження, отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події. Водії транспортних засобів та пасажир Peugeot звернулись за медичною допомогою.

Як уточнили у Департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА, за кермом Daewoo Lanos був мешканець м. Ужгород 1979 року народження, а автомобілем Peugeot керувала мешканка с. Боянець Жовківського району 1944 року народження

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


На Львовщине в результате столкновения Daewoo с Peugeot погибла женщина. Дорожно-транспортное происшествие произошла 11 августа около 8.40 на автодороге Киев-Чоп в Турковском районе. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобили Daewoo Lanos и Peugeot Partner. В результате столкновения пассажирка Daewoo, 58-летняя жительница с. Тернава Старосамборского района 1960 года рождения, получила телесные повреждения, от которых скончалась на месте происшествия. Водители транспортных средств и пассажир Peugeot обратились за медицинской помощью.

Как уточнили в Департаменте по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА, за рулем Daewoo Lanos был житель г. Ужгород 1979 года, а автомобилем Peugeot управляла жительница с. Боянец Жовковского района 1944 года рождения.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до пяти лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.