авиарейс, КипрУ жовтні угорська лоукост-компанія Wizz Air відкриває новий авіанапрям: із аеропорту "Львів" у головний аеропорт Кіпру — Ларнаку, та в зворотньому напрямку.

Як зазначає прес-служба аеропорту "Львів", польоти зі Львова до Ларнаки стартують із 28 жовтня. Рейси відбуватимуться двічі на тиждень: у п’ятницю та понеділок. Тривалість польоту — три години.

Квитки вже доступні в продажу на сайті авіакомпанії. Їхня вартість починається із 719 гривень.

Нагадаємо, угорський лоукост-перевізник Wizz Air відновив роботу у МА «Львів» імені Данила Галицького в середині 2017 року, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року — додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, у середині грудня — у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року — у Копенгаген. Таким чином Wizz Air є абсолютним лідером за кількістю напрямків з/до аеропорту "Львів": з осені 2019 року авіакомпанія виконуватиме польоти в 11 напрямках, у сім країн Європи. А частотність у літній сезон сягає 31 рейсу на тиждень.


В октябре венгерская лоукост-компания Wizz Air открывает новый авианапрям: из аэропорта "Львов" в главный аэропорт Кипра - Ларнаку, и в обратном направлении.

Как отмечает пресс-служба аэропорта "Львов", полеты из Львова в Ларнаку стартуют с 28 октября. Рейсы будут проходить два раза в неделю: в пятницу и понедельник. Продолжительность полета – 3 часа.

Билеты уже доступны в продаже на сайте авиакомпании. Их стоимость начинается с 719 гривен.

Напомним, венгерский лоукост-перевозчик Wizz Air возобновил работу в МА "Львов" имени Даниила Галицкого в середине 2017 года, открыв рейсы в Вроцлав и Берлин. В марте 2018 - добавлено еще три: в Дортмунд, Гданьск и Катовице. Впоследствии было решено начать полеты в Лондон - Лутон. В конце октября стартовали рейсы в Вильнюс и Братиславу, в середине декабря - во Франкфурт-Хан, а с 3 марта 2019 - в Копенгаген. Таким образом Wizz Air является абсолютным лидером по количеству направлений из/в аэропорта "Львов": с осени 2019 авиакомпания будет выполнять полеты в 11 направлениях, в семь стран. А частотность в летний сезон достигает 31 рейса в неделю.