спорплощадка, адрес, открытиеНезабаром у Львові відкриють 5 нових спортивних майданчиків. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

На вул. Хоткевича, 40−44 вже зданий в експлуатацію спортивний майданчик з вуличними тренажерами та місцями для воркауту. Вартість такої спортивної зони — близько 800 тисяч гривень.

До кінця липня планується відкриття 5 нових спортивних зон у Львові, а саме:

  • на вул. Винниченка, 4 — скейт-майданчик. Вартість: 1,5 млн грн.
  • на вул. Винниченка, 4 — баскетбольний майданчик з полівеніловим покриттям, трибунами, вуличними тренажерами. Вартість: 2,9 млн грн
  • на вул. Марка Вовчка, 3 — мультифункційний майданчик з вуличними тренажерами, зоною для Street Workout, полем для гри у футбол та баскетбол з поліуретановим покриттям. Вартість: 2,3 млн грн.
  • на вул. Ковельській, 67 — міні-футбольний майданчик з штучним покриттям. Вартість: 1,5 млн грн.
  • на вул. Медової Печери, 7−9 — міні-футбольний майданчик з штучним покриттям. Вартість: 2,3 млн грн.

Окрім цього скоро будуть стартувати роботи з облаштування мультифункційного майданчика із зоною для баскетболу, футболу, воркауту, з вуличними тренажерами за адресою: вул. Тракт Гринянський, 147.

"Зараз розробляється проектно-кошторисна документація на такі спортивні майданчики: міні-футбольний майданчик з вуличними тренажерами та зоною для воркауту на вул. Шевченка, 360, мультифункційний майданчик з резиновим покриттям із зоною для баскетболу, міні-футболу, воркауту, вуличними тренажерами на вул. Тролейбусній, 2, великий мультифункційний майданчик на вул. Величковського, 16−18, спортивний комплекс із тенісними кортами з міні-футбольним майданчиком на вул. Й. Сліпого, 33. Також розробляється проектно-кошторисна документація на масштабну реконструкцію спортивного комплексу на вул. Кастелівка, 8", — розповів директор ЛКП "Спортресурс" Ігор Самотій.

3e6071e6e7bc8afa09156bc5e9c0ffaa.md.jpg f44983664cbdbc9eeebd0c228fbc8988.md.jpg


Вскоре во Львове откроют 5 новых спортивных площадок. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

На ул. Хоткевича, 40-44 уже сдана в эксплуатацию спортивная площадка с уличными тренажерами и местами для воркаута. Стоимость такой спортивной зоны - около 800 000 гривен.

До конца июля планируется открытие 5 новых спортивных зон во Львове, а именно:

  • на ул. Винниченко, 4 - скейт-площадку. Стоимость: 1,5 млн грн.
  • на ул. Винниченко, 4 - баскетбольная площадка с поливениловим покрытием, трибунами, уличными тренажерами. Стоимость: 2,9 млн грн
  • на ул. Марка Вовчка, 3 - мультифункциональный площадка с уличными тренажерами, зоной для Street Workout, полем для игры в футбол и баскетбол с полиуретановым покрытием. Стоимость: 2,3 млн грн.
  • на ул. Ковельской, 67 - мини-футбольная площадка с искусственным покрытием. Стоимость: 1,5 млн грн.
  • на ул. Медовой Пещеры, 7-9 - мини-футбольная площадка с искусственным покрытием. Стоимость: 2,3 млн грн.

Кроме этого скоро будут стартовать работы по обустройству мультифункциональной площадки с зоной для баскетбола, футбола, воркаута, с уличными тренажерами по адресу: ул. Тракт Гринянский, 147.

"Сейчас разрабатывается проектно-сметная документация на такие спортивные площадки: мини-футбольная площадка с уличными тренажерами и зоной для воркаута на ул. Шевченко, 360, мультифункциональная площадка с резиновым покрытием с зоной для баскетбола, мини-футбола, воркаута, уличными тренажерами на ул. Троллейбусная, 2, большая мультифункциональная площадка на ул. Величковского, 16-18, спортивный комплекс с теннисными кортами мини-футбольной площадкой на ул. И. Слепого, 33. Также разрабатывается проектно-сметная документация на реконструкцию спортивного комплекса на ул. Кастеливка, 8", - рассказал директор ЛКП "Спортресурс" Игорь Самотий.